NRT X-RAY A/S bliver en en del af Canon Medical Systems

NRT X-RAY A/S bliver en en del af Canon Medical Systems

Med henblik på at fortsætte den positive udvikling i NRT X-RAY A/S, Hasselager, Aarhus er der indgået aftale med Canon Medical Systems, Japan om overtagelse af virksomheden. Efter opnåelse af de fornødne godkendelser og med umiddelbar effekt indgår NRT X-RAY A/S herefter som datterselskab i Canon Medical Systems koncernen.

NRT udvikler, producerer og markedsfører diagnostiske røntgensystemer til sundhedssektoren. Gennem de seneste mange år har dedikerede medarbejdere på virksomheden formået at udvikle, producere og markedsføre high end systemer, som vinder markedsandele i Danmark og på eksportmarkederne. Successen er skabt gennem pionérånd, tæt samarbejde og forståelsen af at alles kompetencer er essentielle i et marked karakteriseret ved teknologisk og regulatorisk kompleksitet, kontinuerlige behov for produktudvikling til gavn for patienter og brugere, og som er domineret af globale aktører.

Som en mindre virksomhed i branchen har NRT X-RAY A/S haft stor glæde af samarbejdet med hospitaler og salgssamarbejdspartnere, ikke mindst på de nordiske markeder, som til stadighed efterspørger innovation.

Canon Medical Systems tilbyder globalt, med aktiviteter i mere end 150 lande, en portefølje af diagnostiske medicinske billedbehandlingsløsninger, herunder CT, MR, røntgen, ultralyd og sundhedsinformatik.

Canon Medical Systems President Toshio Takiguchi udtaler: ”Tilføjelsen af NRT’s high-end produkter til vores produktportefølje sætter os i stand til at tilbyde vore kunder yderligere attraktive løsninger, og vi forventer at synergien med NRT’s avancerede teknologi fremover vil skabe yderligere produkter og værdi til vore kunder.”

NRT’s CEO Mogens Ravn kommenterer: ”NRT og virksomhedens medarbejdere ser frem til at være en del af Canon Medical Systems, herved bidrage til Canon’s løsninger til den globale sundhedssektor og videreudvikle virksomheden under det nye ejerskab.”

Alle medarbejdere og ledelse fortsætter under det nye ejerskab, udvikling og produktion af de eksisterende produktlinier fortsætter, og virksomhedens navn forbliver uændret.

I forbindelse med ejerskiftet udtræder Claus Christensen af NRT’s bestyrelse efter en  væsentlig rolle gennem de seneste 10 år. Ligeledes udtræder Carl Erik Skovgaard efter 38 års stærkt bidrag til virksomhedens udvikling, herunder de seneste 20 år i partnerskab med CEO Mogens Ravn.

Der henvises til pressemeddelelse fra Canon Medical Systems: www.global.medical.canon

For yderligere information, venligst kontakt CEO Mogens Ravn, 5123 0330, mr@nrtxray.com

See our news

bubble